مسئول امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده داروسازی منصوب شد.

دکتر سجاد فخری رئیس دانشکده داروسازی، طی ابلاغی دکتر حسن ملکی را به عنوان مسئول امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده داروسازی منصوب کرد و از دکتر فرنودی تقدیر شد.
✍️ در این ابلاغ آمده است؛
جناب آقای دکتر حسن ملکی
عضو محترم هیأت علمی گروه نانو فناوری پزشکی
احتراماً نظر به تخصص، تعهد و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان « مسئول امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده داروسازی» منصوب می گردید. انتظار می رود با اتکال به خداوند متعال و استفاده از ظرفیت های مدیریتی در چارچوب اسناد بالادستی، ضمن نظارت دقیق به امور محوله در راستای اعتلای فرهنگی این مرکز پیگیری لازم را انجام دهید.

دکتر سجاد فخری
                                                                                              رئیس دانشکده داروسازی