دیدار دکتر فخری رئیس دانشکده داروسازی با خانواده شهید اردشیر هندمینی به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، دکتر سجاد فخری به همراه دکتر سلطانی مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر ملکی از اعضای هیأت علمی، دکتر جوادی رئیس اداره امور اداری، آقای پارسا مسئول حراست دانشکده و خانم باقری مدیر اسناد و مدارک دفاع مقدس با حضور در منزل شهید اردشیر هندمینی یاد و خاطره این شهید را گرامی داشتند و از خانواده ایشان تجلیل شد.
در این دیدار دکتر فخری با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان عنوان داشت؛
عزت، امنیت و اقتدار کشور را باید مدیون رشادت‌ها، صبر و استقامت خانواده سرافراز شهدا دانست و تاکید کرد دیدار با خانواده های شهدا برای ما یک رزق معنوی و وظیفه است و در حقیقت دیدار با چنین عزیزانی را توفیقی بزرگ برای خود می دانیم.
در پایان این دیدار با اهدای لوح از خانواده شهید تجلیل بعمل آمد.
گفتنی است شهید «اردشیر هندمینی» در سال ۱۳۶۰ در عملیات مطلع الفجر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.