جلسه شورای فرهنگی دانشکده داروسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، روز سه شنبه هجدهم اردیبهشت ماه جلسه شورای فرهنگی دانشکده داروسازی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سوری معاونت دفتر نهاد مقام معظم رهبری، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از کارکنان دانشکده در محل سالن جلسات برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر فخری ضمن معرفی دکتر حسن ملکی به عنوان مسئول امور فرهنگی دانشکده، ضمن تاکید مجدد بر مفاد «شیوه نامه پوشش و رفتار حرفه ای» نسبت به بازگو کردن شرح وظایف هر واحد در دانشکده در این مسیر اقدام کردند. ایشان همچنین بیان کردند ترویج برنامه های فرهنگی و اهمیت به برنامه های متنوع دانشجویی از رسالت های مهم این دانشکده می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سوری هم طی بیاناتی ضمن عرض تبریک به دکتر ملکی، با تأکید و اهمیت موضوع فرهنگ به فعالیت های فرهنگی ارزشمند دانشکده داروسازی اشاره کرد و خاطر نشان کرد دانشکده داروسازی همواره یکی از بهترین دانشکده های فعال در حیطه فرهنگی و دانشجویی بوده است.
در پایان این جلسه ضمن دریافت نظرات مشاور دانشکده و تصویب اقدامات لازم،  در راستای برگزاری مراسمات فرهنگی پیش رو و ارتقای مسائل فرهنگی بحث و تبادل نظر شد.

جلسه شورای فرهنگی