دیدار رئیس دانشکده داروسازی با خانواده شهید عبدالمجید شعیری به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، به مناسبت فرا رسیدن ۱۳ رجب ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر، دکتر سجاد فخری به همراه معاون فرهنگی، رئیس اداره امور عمومی و خانم باقری مدیر اسناد و مدارک دفاع مقدس با حضور در منزل شهید شعیری یاد و خاطره این شهید را گرامی داشتند و از خانواده ایشان تجلیل شد.
در این دیدار دکتر فخری عنوان داشت؛
نظام مقدس جمهوری اسلامی ثمره خون شهدا و ایثارگران بوده و امروز تجلیل و تکریم از خانواده ی این عزیزان یک وظیفه و دین مهم بر دوش مردم و مسئولان است.
وی در ادامه گفت ؛ در کنار خانواده شهدا بودن توفیق الهی و روزی معنوی است که نصیب ما می شود و این محافل منور به نظر خاص شهدا است.
در پایان این دیدار با اهدای لوح تقدیر از خانواده شهید تقدیر شد.

w
www