جلسه اول کمیته تحقیقات دانشکده داروسازی برگزار گردید

جلسه اول کمیته تحقیقات دانشکده داروسازی با حضور دکتر حسن ملکی، سرپرست کمیته تحقیقات جهت ارائه عملکرد اعضا و برنامه ریزی برای برگزاری کارگاه ها و بهبود عملکرد کمیته تحقیقات در تاریخ سوم آبان ماه ۱۴۰۲ در کلاس شماره 4 دانشکده برگزار گردید.

بندهای صورت جلسه ی ذکر شده به شرح ذیل می باشد:

1. اعضای جدید شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده داروسازی توسط دبیر کمیته آقای محمد عماد اکبری مشخص و معرفی شدند.

2- موضوع نظم و برگزاری به موقع و منظم جلسات ماهانه کمیته مورد بررسی تاکید و تایید اعضای شورا قرار گرفت.

3- مصوب شد که عدم حضور هرکدام از اعضا در دو جلسه متوالی و یا دو جلسه غیر متوالی در هر فصل، موجب حذف آن عضو از شورای مرکزی خواهد شد.

4- تشکیلInterest groups توسط سرپرست، دبیر و هرکدام از اعضا مورد بررسی و تایید قرار گرفت. هرکدام از اعضا موظف شدند سرپرستی یک گروه را برعهده گرفته و طی مدت زمان یک ماه موضوع تحقیقاتی و اعضای گروه مد نظر خود را مشخص کنند.

5- مقرر گردید ساخت پوستر اعضای کمیته تحقیقات توسط دبیر و واحدهای مربوطه طراحی و تدوین انجام شود.

6- برگزاری کارگاه های کمیته بر اساس برنامه ریزی مشخص شده، توسط دبیر کمیته و واحدهای مربوطه مورد پیگیری و اقدام قرار گیرد.

7- سایت کمیته تحقیقات دانشکده و قسمت های مختلف آن توسط دبیر و واحدهای مربوطه مورد بررسی و بروزرسانی قرار گیرد و اخبار و اطلاعات لازم در سایت قرار گیرد.

8- استقرار فیزیکی، حضور و فعال بودن دبیر و اعضای کمیته در محل کمیته تحقیقات مورد تاکید و تایید همه اعضا قرار گرفت.