دانشجویان داروسازی از شرکت گل دارو و رها دارو استان اصفهان بازدید کردند

به منظور گذراندن کارورزی پیشرفته صنعت و کارآموزی مقدمات صنعت، که در مجموع 4 واحد درسی در گروه فارماسیوتیکس می باشد، بازدید علمی با برنامه ریزی تیم اجرایی دانشکده تدارک داده شد. این بازدید که از دو کارخانه ساخت فرآورده های دارویی رها دارو و گل دارو استان اصفهان، در روزهای بیست چهارم و بیست و پنجم خرداد ماه با همراهی دکتر شهلا میرزایی، مسئول درس و حضور 35 دانشجوی داروسازی ترم آخر انجام گرفت. در این بازید دکتر میرزایی، به توضیح و تفسیر بخشهای مختلف شرکت، و پاسخ به سوالات دانشجویان پرداخت. مجموعه داروسازی "رها دارو" جز شرکتهای پیشرو در تولید فرآورده های دارویی می باشد که بخشهای مختلف شامل: بخش فرآورده های جامدات، فرآورده مایعات و فرآورده های تزریقی، قطره های چشمی، اسپری بینی، نیمه جامدات (ژل، کرم، خمیر) را دارا می باشد، که بستر مناسبی برای کارآموزی دانشجویان داروسازی ایجاد می کند. این بازدید ها نقش مهمی در یادگیری فرآیند ساخت فرآورده های دارویی به دانشجوی داروسازی دارد و اهمیت زیادی در انتخاب این مسیر ارزشمند جهت سازندگی کشور را دارا می باشد.

گل دارو