همایش یکروزه "آشنایی بافعالیت شتاب دهنده ها بارویکرد فرصت های پیش روی کسب و کارهای نوپا" برگزار گردید

همایش یکروزه " آشنایی بافعالیت شتاب دهنده ها با رویکرد فرصت های پیش روی کسب و کارهای نوپا" با حضور رئیس و معاونین پارک علم وفناوری سلامت و مرکز رشد دانشگاه و مدیران شتاب دهنده ویژن دارو، همچنین رئیس دانشکده داروسازی، اساتید هیات علمی، فناوران و دانشجویان این حوزه روز دوشنبه یکم خردادماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

دکترجلیلی معاون تحقیقات وفناوری ورئیس پارک سلامت : مزایا واهمیت شتاب دهنده ها و اهمیت منتورینگ های حرفه ای جهت تجاری سازی و بازاریابی محصولات دانش بنیان را جهت ذینفعان برشمردند.
دکترمقیمی (هئیت مدیره شتاب دهنده) : نحوه مشارکت استارتاپ ها وشتاب دهنده ها را بیان نمودند و همچنین درخصوص چگونگی
نحوه فعالیت شتاب دهنده ویژن دارو در زمینه کسب و کار، آموزش کامل و جامعی دادند.

دکتر علوی هئیت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری : درخصوص اقتصاد زیستی و پارادایم اقتصاد جهانی آموزش های مفید وکاربردی ارائه دادند.

لازم بذکر است، جلسه پرسش و پاسخ توسط دکتر امیدوار (مدیر شتاب دهنده ویژن دارو) صورت گرفت که بسیار مطلوب ارزیابی گردید.

گفتنی است، در سالن جلسات پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه جلسه ای اختصاصی جهت دو شرکت دانش بنیان پارک با اعضا ویژن دارو برگزار گردید که نتایج مثبت و رو به مذاکره قطعی جهت قراداد فی مابین حاصل گردید.

۸ خرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۳۱