نشست مدیریت هیجانات منفی در راستای توانمندسازی فردی نو دانشجویان داروسازی برگزار شد

🔸️ به گزارش مفدا کرمانشاه، بسیاری از مشکلات بین فردی مثل دلخوری‌ ها، درگیری‌‌ها و قطع ارتباطات در پی عدم کنترل هیجان‌‌های منفی رخ می‌‌دهند.

▫️به همین منظور دفتر مشاوره دانشکده داروسازی در راستای توانمندسازی فردی دانشجویان نو ورود رشته داروسازی اقدام به برگزاری نشست مدیریت هیجانات منفی در سالن آمفی تئاتر دانشکده نموده است.

سارا احمدی کارشناس ارشد اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه به عنوان مدرس این نشست، ضمن پرداختن به اهمیت ضرورت مدیریت هیجانات و تعریف هیجان خشم، ترس و غم، به بررسی راهکارها و اقدامات لازم در خصوص، کنترل و مدیریت این هیجانات پرداخت.