دوره آموزشی " مدیریت روابط عاطفی " ویژه دانشجویان نو ورود داروسازی

از آنجایی که ورود بسیاری از افراد به دانشگاه مصادف است با ورود به دنیای جوانی و یک فضای اجتماعی بزرگتر با مولفهها و شرایطی متفاوت با فضاهایی که پیش از این تجربه کردهاند، عدم آشنایی جوانان با مهارت مدیریت روابط عاطفی و روابط با جنس مخالف همواره یکی از معضلات دوران دانشجویی هست.

در همین راستا دفتر مشاوره دانشکده داروسازی در روز سه شنبه هفتم آذرماه دوره آموزشی " مدیریت روابط عاطفی " ویژه دانشجویان نو ورود داروسازی با مدرسی خانم دکتر پرستو عباسپور را برگزار کرد .در این دوره، ابتدا دکتر امید تولایی معاون آموزشی دانشکده به ضرورت برگزاری این دوره و آسیب های پیش روی روابط مدیریت نشده، اشاره کرد.

در ادامه خانم دکترپرستو عباسپور، به بیان شرح و بسط نحوه مدیریت صحیح روابط عاطفی، اهمیت و اصول برقراری روابط عاطفی صحیح، پیامدها و آسیب های روابط غیر متعهدانه و اشتباهات دوران آشنایی پرداخت از جمله مباحثی بود که توسط ایشان در دوره آموزشی مدیریت روابط عاطفی مطرح شد.

مشاوره