خانم پریسا مهدوی رتبه ی سیزدهم در یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو را کسب کرد

جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو در مسابقه ملی که از بزرگ ترین رقابت علمی در موضوع علم و فناوری نانو است و هر ساله با همکاری بنیاد آموزش و بنیاد نخبگان با شرکت هزاران نفر از دانشجویان، فارغ التحصیلان و علاقمندان این فناوری برگزار می شود. این جشنواره در روز پنجم آذر ماه با حضور جمعی از مسئولین با هدف تقدیر از برگزیدگان یازدهمین مسابقه ی ملی فناوری نانو، نهادهای ترویجی برتر و مدرسین برتر این بنیاد، برگزار شد. خانم پریسا مهدوی دانشجوی داروسازی این دانشکده موفق به کسب رتبه ی سیزدهم در این جشنواره شد.

لازم به ذکر است که یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو در سه مرحله و درتابستان 1401 برگزار شد.

کسب این موفقیت در یازدهمین دوره مسابقه ی ملی فناوری نانو را به خانم پریسا مهدوی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را برای ایشان آرزومندیم.