گردهمایی دانشجویان جدید الورود دانشکده داروسازی برگزار شد

به همت دانشجویان دانشکده داروسازی، گردهمایی دانشجویان جدید الورود داروسازی روز دوشنبه بیست و پنجم مهرماه
در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد. در این گردهمایی دکتر سجاد فخری رئیس دانشکده، مدیر فرهنگی دانشجویی، رئیس مرکز رشد دانشکده و نماینده محترم مرکز رشد دانشگاه حضور داشتند.
در این مراسم دکتر سجاد فخری ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود از دانشجویان ورودی پیشین دانشکده و همت آنها در برگزاری این گردهمایی تشکر کرد. رئیس دانشکده داروسازی همچنین به نقش ارزشی داروسازان در تولید و توزیع دارو و بالین بیماران اشاره کرد و از جایگاه بالا و ارزشمند دانشکده داروسازی در زمینه آموزش - پژوهش - فرهنگی و فناورانه سخن گفت و در پایان ایشان برای دانشجویان جدیدالورود در این مسیر آرزوی موفقیت کرد.
نماینده محترم مرکز رشد دانشگاه همچنین به تبیین مراتب فناورانه دانشگاه و دعوت از دانشجویان برای پیوستن به این مسیر پرداخت.
دانشجویان ورودی پیشین دانشکده ضمن تبیین مسائل آموزشی - پژوهشی - فرهنگی و فناورانه دانشجویی مربوط به دانشکده، دوستان جدیدالورود خود را در بازدید از گروه های مختلف دانشکده داروسازی با همکاری اساتید محترم گروه آموزشی همراهی کردند.

جدیدالورود
 جدیدالورود  جدیدالورود