فستیوال نوآوریهای بازار دارایی فکری در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و صنایع آرایشی بهداشتی برگزار گردید

فستیوال نوآوریهای بازار دارایی فکری در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و صنایع آرایشی بهداشتی در تاریخ 1400/12/14، توسط مرکز رشد دانشکده داروسازی با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی و فن بازار ملی ایران، برگزار شد.
در این رویداد که با حضور نمایندگانی از صنایع مرتبط برگزاری گردید، از بین طرح های ارسال شده به دبیرخانه فستیوال 8 طرح برگزیده شدند. پس از سخنان جناب مهندس محمدی معاون شرکت شرکهای صنعتی، جناب مهندس مرزی دبیرخانه صنعت استان کرمانشاه و جناب دکتر علی آبادی رئیس دانشکده داروسازی، هر کدام از مجریان ایده های برگزیده، در رابطه با طرح ها و ایدههای خود توضیحاتی ارائه دادند و به سوالات مطرح شده پاسخ دادند. در پایان هم به طرح های برگزیده لوح یادبود و تندیس فسیتوال اهدا گردید.