همایش ویژه دانشجویان رشته داروسازی به مناسبت روز دانشجو در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد

روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی دانشجو، فرا روی ما قرار می گیرد. به همین مناسبت اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان با همکاری دانشکده داروسازی در روز چهاردهم آذر ماه از ساعت 12:30 الی 14:30 همایشی ویژه دانشجویان رشته داروسازی برگزار نمود.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از قران کریم آغاز شد، در ابتدا دکتر علیرضا علی آبادی رئیس دانشکده ضمن تبریک روز دانشجو و یادآوری حماسه سه دانشجوی 16 آذرماه، به بیان چارچوب های تحصیلی و آیین نامه ای در طول دوران تحصیل دانشجویان اشاره نمود. در ادامه دکتر امید تولایی معاون آموزش دانشکده، ضمن بر شمردن ویژگی های دانشجوی موفق به ضرورت ارتباط گیری دانشجویان با اساتید مشاور پرداخت. سپس دکتر فرزایی مدیر پژوهش دانشکده به ضرورت و اهمیت پژوهش اشاره کرد، ایشان اذعان داشت که دانشجوی موفق ضمن تکمیل نمودن دوره دکتری، بایستی به پرورش مهارت های پژوهشی و جهت دهی در این مسیر استمرار ورزد. دکتر سجاد فخری مسئول استعداد درخشان و مرکز توسعه آموزش دانشکده مسیر موفقیت دانشجو را در گرو تلاش و استمرار عنوان کرد و خانم سارا احمدی مشاور دانشکده، ضمن بیان مولفه های موفقیت به توضیحاتی در خصوص خدمات دفتر مشاوره، روزهای فعالیت دفتر مشاوره، معرفی گروه همتایاران سلامت روان پرداخت. در این مراسم از پژوهشگر برتر کشوری جناب آقای دکتر امین ایران پناه تقدیر شد و دانشجویان در  مسابقه " دارو بده " باهم به رقابت پرداختند و در پایان همایش، پرسش و پاسخ دانشجویی از جمله فعالیت دیگر این همایش بود.

روز دانشجو  روز دانشجو