دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با رییس دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، صبح روز هفتم مهرماه حجت الاسلام والمسلمین محبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌، با همراهی حاج آقا حاتمی راد معاونت دفتر نهاد مقام معظم رهبری ،آقای قاضی مدیر اجرایی و آقای حدادی مسئول روابط عمومی دفتر نهاد رهبری با دکتر فخری رئیس دانشکده داروسازی دیدار کرد.

این دیدار که به مناسبت گرامیداشت مقام داروساز انجام گرفت حجت الاسلام و المسلمین  محبی ضمن تبریک گرامیداشت مقام داروساز که با تاخیر صورت گرفته از اقدامات و خدمات صورت گرفته در حمایت از برنامه های فرهنگی سال گذشته تقدیر نمود و برای رئیس دانشکده، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در سال جاری آرزوی توفیق کرد.
دکتر فخری رئیس دانشکده داروسازی نیز در ادامه عنوان کردند؛حضور دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده و در راس آن حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محبی همواره منشأ خیر و برکت بوده و با رهنمود های خود یاریگر مجموعه دانشگاه و دانشکده بوده است.

دیدار نماینگی نهاد رهبری با رییس دانشکده
این یک متن تست است.