افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور

دو نفر از دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و پنجمین کنگره‌ ملی و یازدهمین کنگره‌ی بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد، خوش درخشیدند.
دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت؛ در این کنگره که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد و یکی از بزرگترین رویداد های علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور بود،خانم مریم السادات ماوایی به عنوان داور پیشکسوت برگزیده، همچنین در پنل طب مکمل، غذا و تغذیه نیز سجاد قباخلو موفق به کسب عنوان پوستر برتر شدند.
ریاست و مجموعه دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، این موفقیت که نشان از توانمندی علمی و پژوهشی دانشجویان دانشکده داروسازی دارد را خدمت ایشان، و کلیه مجموعه دانشگاه تبریک عرض می نماید.

امید است همچنان شاهد پیشرفت های علمی و پژوهشی دانشجویان گرامی این دانشکده باشیم.