بازدید علمی دانشجویان از مجموعه داروسازی «رها دارو»

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی با پیگیری های دکتر فخری رئیس دانشکده، بیست دانشجوی ترم آخر با همراهی دکتر شهلا میرزایی مسئول واحد درس کارآموزی پیشرفته در صنعت از کارخانه داروسازی رها بازدید بعمل آوردند.

این بازدید با هدف گسترش ارتباط با صنعت و آشنایی دانشجویان با خطوط تولیدی و محصولات دارویی و به منظور گذراندن کارورزی پیشرفته صنعت صورت پذیرفت.

در این بازید دکتر میرزایی و کارشناسان این مجموعه به توضیح و تفسیر بخشهای مختلف شرکت، و پاسخ به سوالات دانشجویان پرداختند.

مجموعه داروسازی "رها دارو" جزو شرکتهای پیشرو در تولید فرآورده های دارویی می باشد که بخشهای مختلف شامل: بخش فرآورده های جامدات، فرآورده مایعات و فرآورده های تزریقی، قطره های چشمی، اسپری بینی، نیمه جامدات (ژل، کرم، خمیر) را دارا می باشد، که بستر مناسبی برای کارآموزی دانشجویان داروسازی ایجاد می کند. این بازدید ها نقش مهمی در یادگیری فرآیند ساخت فرآورده های دارویی به دانشجوی داروسازی دارد و اهمیت زیادی در انتخاب این مسیر ارزشمند جهت سازندگی کشور را دارا می باشد.