پیام تبریک استاندار کرمانشاه به مناسبت روز داروساز و پزشک

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته اول شهریورماه با نام دو قشر تلاشگر و خدوم گره خورده که همواره سلامتی و امید را به مردم هدیه کرده اند.

اول شهریور ماه روز بزرگداشت پزشک شهیر ایرانی حکیم ابوعلی سینا است که به نام روز پزشک نامگذاری شده و روز پنجم شهریورماه، زادروز محمد بن زکریای رازی، داروساز، پزشک و شیمیدان نام آشنای ایرانی است که از گذشته، فرصتی برای تکریم داروسازان بوده است.

پزشکان شریف و داروسازان ارجمند، دو حلقه کلیدی زنجیره درمان و سلامت جامعه هستند که همواره در همه میدان‌های خدمت از دفاع مقدس گرفته تا زلزله، کرونا و مناطق محروم حاضر بوده و ایفای نقش کرده اند.

به لطف الهی و در پی خدمات گسترده نظام اسلامی، زحمات و تلاش های این دو قشر زحمتکش با ایجاد شبکه گسترده مراکز بهداشتی و درمانی پیشرفته، موثرتر شده و دستاوردهای حوزه پزشکی به یکی از برگ های درخشان خدمات نظام اسلامی و جامعه بهداشت و درمان کشور تبدیل شده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و راه شهدای مدافع سلامت، این روزهای فرخنده را به پزشکان و داروسازان متعهد و پرتلاش استان کرمانشاه تبریک می‌گویم و امیدوارم با همت و انگیزه روزافزون جامعه پزشکی ایران و کرمانشاه عزیز، شاهد موفقیت‎های چشمگیرتر در خدمت رسانی به مردم شریف باشیم.

محمدطیب صحرایی

استاندار کرمانشاه