درخشش دانشجویان دانشکده داروسازی در آزمون مرحله اول غربالگری کشوری شانزدهمین دوره المپیاد

از ۴۷ دانشجوی شرکت کننده در ۵ حیطه شانزدهمین دوره المپیاد ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه به مرحله دوم کشوری راه یافتند.

در جریان برگزاری این آزمون داوطلبان در 5 حیطه آموزش پزشکی، استدلال بالینی، کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه، مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه و هنر و سلامت به رقابت پرداختند که از دانشکده داروسازی برگزیدگان این آزمون که قرار است در مرحله گروهی به رقابت بپردازند، آقای محمد شمس و خانم ها مائده خدایی و زهرا جوزی می باشند.
مجموعه دانشکده داروسازی موفقیت کسب شده را به ایشان تبریک عرض می نماید و آرزومند موفقیت ایشان در ادامه مسیر هستیم.