بازدید دانشجویان دانشکده داروسازی از مجموعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی کاروس

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی کرمانشاه، دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ و دستیاران تخصصی فارماکوگنوزی به همت و برنامه ریزی مدیر گروه فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی دارویی (آقای دکتر خدارحمی) و خانم دکتر افتخاری و همکاری و پشتیبانی مسئول محترم و مسئول محترم دانشکده؛ صبح رو شنبه نوزدهم خرداد ماه از مجموعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی کاروس در کیلومتر 35 جاده کرمانشاه به کامیاران بازدید کردند، در این بازدید پس از معرفی آقای دکتر خدارحمی و آقای مهندس سرتیپی. خانم دکتر افتخاری استاد درس گیاه‌شناسی عملی؛ و خانم مهندس سرتیپی (مدیر عامل مجموعه) اطلاعات تخصصی و بازار مربوط به گیاهان دارویی کشت شده را ارائه نمودند.

شایان ذکر است این مجموعه گیاهان دارویی به مساحت 1/5 به‌منظور کاشت و پرورش گیاهان اسطوخودوس، بومادران، گل گاوزبان، بادرنجبویه، نعنافلفلی، آویشن باغی، بابونه، رزماری و.... از سال 1400 تاسیس شده و عمده آن شرکت‌های فعال در زمینه گیاهان دارویی هستند. مجموعه دانشکده داروسازی ضمن توسعه پیشنهادی در خصوص همکاری های سازنده با شرکت کشت و فرآوری کاروس؛ بدینوسیله از مدیران آن شرکت محترم قدردانی می کند.

بازدید دانشجویان از مزرعه گیاهان دارویی