هفتمین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی شرق کشور

هفتمین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی شرق کشور   در تاریخ۲۵ لغایت ۲۷ آبان ماه ۱۳۹۰        به   میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشوری برگزار خواهد شد. نهایت تلاش برگزارکنندگان همایش بر این است تا با ارائه شیوه ای نوین در حوزه های علمی و اجرایی ، آغازگر تحولی در حیطه همایش های دانشجویی باشند.

از کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، دکتری حرفه ای و دستیاران تخصصی که علاقه مند به داوری مقالات همایش می باشند،‌ درخواست می شود تا تاریخ ۷ مرداد ماه ۱۳۹۰، CV پژوهشی خود را به آدرس info@arcemss.ir ارسال فرمایند.

اسامی داوران منتخب، پس از بررسی CV پژوهشی توسط کمیته علمی همایش هفتم، تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه ۹۰ اعلام خواهد شد.

ضمنا آخرین مهلت ارسال مقالات و ثبت نام برای شرکت در کارگاه ها و نشست های علمی ۷ مهرماه ۱۳۹۰ می باشد.