کارگاه آموزشی، توجیهی رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان ویژه دانشجویان دانشکده داروسازی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی صبح امروز هفتم خرداد ماه کارگاه آموزشی، توجیهی رفتار و پوشش حرفه ای ویژه دانشجویان دانشکده داروسازی با ارائه خانم دکتر مهدیون مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب و سرکار خانم رفیعی از کارشناسان کمیته انضباطی و حضور کارشناسان واحد آموزش دانشکده برگزار شد. این کارگاه در راستای اجرایی سازی برنامه های شیوه نامه رفتار و پوشش حرفه ای ارسالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات جهت جلوگیری از هر گونه مشکل و تخلف احتمالی تدوین و برگزار شد. در پایان دانشجویان نکته نظرات خود را بیان کرده و در این ارتباط به بحث و گفتگو پرداختند.