غبارروبی مزار شهید گمنام به مناسبت شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه در سانحه سقوط بالگرد

به مناسبت شهادت رئیس شهید جمهور و اعضای همراه در سانحه سقوط بالگرد مزار شهید گمنام دانشکده داروسازی غبارروبی شد.

در این مراسم غبارروبی که صبح روز دوم خرداد ماه برگزار شد، دکتر فخری رئیس دانشکده داروسازی، حجت الاسلام و المسلمین سوری معاونت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و شماری از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده حضور داشتند. حاضران ضمن گرامیداشت یاد شهیدان خدمت بار دیگر با آرمان های امام راحل، رهبر معظم انقلاب و شهیدان گمنامی که در راه وطن و برای حفظ آرمان های انقلاب اسلامی شهید شدند، تجدید بیعت کردند و در پایان این مراسم حاضران با حضور در مسجد امام جعفر صادق (ع) نماز جماعت را به جا آوردند.

غبارروبی مزار شهید