با راه اندازی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته فارماکولوژی در دانشکده داروسازی موافقت شد.

افتخاری دیگر در کارنامه علمی دانشکده داروسازی کرمانشاه

به استناد نامه ۵۰۰/۱۱۰۲/د  صادره از سوی دکتر عین الهی وزیر محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با راه اندازی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته فارماکولوژی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در سال ۱۴۰۳ موافقت شد. این مهم با پیگیری رئیس و مسئولان دانشکده داروسازی حاصل، و بیانگر پتانسیل علمی بالای گروه آموزشی است. موفقیت حاصله را به ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم آموزشی، دانشکده داروسازی و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تبریک و تهنیت عرض می نماییم.