مراسم تودیع دکتر فرنودی مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده داروسازی برگزار شد

💠 با حضور حجت الاسلام و المسلمین سوری معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای هیأت رییسه، پرسنل و اعضای شورای صنفی مراسم تودیع دکتر فرنودی مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده داروسازی روز یکشنبه بیستم اسفندماه در سالن جلسات دانشکده برگزار شد.

🔹 در ابتدای این مراسم دکتر فخری رئیس دانشکده ضمن تقدیر از عملکرد دکتر فرنودی به خاطر روحیه کاری و تعامل بالا با دانشجویان و مجموعه دانشکده، برای ایشان در ادامه مسیر زندگی آرزوی موفقیت کرد. حجت الاسلام و المسلمین سوری هم طی سخنانی با اشاره به خصوصیات پسندیده و اخلاقی دکتر فرنودی از ایشان قدردانی نمود و اذعان داشت مدیران فرهنگی می بایست از ظرفیت های دانشجویی در در موضوعات فرهنگی استفاده نمایند. وی در ادامه خاطر نشان کرد دانشکده داروسازی یکی از بهترین دانشکده های فعال در حیطه فرهنگی و دانشجویی می باشد. در پایان این مراسم از دکتر فرنودی در طی دوران تصدی این مسئولیت با اهداء لوح سپاس، تقدیر شد.

رسانه جدید

فرهنگی