دیدار رئیس و همکاران دانشکده داروسازی با مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی به مناسبت ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) رئیس دانشکده داروسازی که وی را اعضای هیأت رئیسه و مدیر کل بیمه سلامت استان همراهی نمودند با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر فخری ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت علی (ع) اذعان داشتند حضور دفتر نهاد در دانشکده داروسازی همواره منشا خیر و برکت بوده و در همین راستا امور فرهنگی و اجتماعی در اولویت این مرکز قرار گرفته است. دکتر فخری اضافه کردند دفتر نهاد مقام معظم رهبری همواره در نقش پدری دلسوز و بزرگوار در دانشکده و دانشگاه با هدف تعالی امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین محبی نیز ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در طی دوران تصدی دکتر فخری بعنوان ریاست دانشکده داروسازی بیان داشتند که در مسیر رشد و توسعه در کلیه ابعاد از دانشکده حمایت خواهد شد.

س