نوسازی و بهسازی کلاسهای درسی دانشکده

کلاس های درسی دانشکده داروسازی قبل از آغاز سال تحصیلی جدید و حضور اساتید گرامی و دانشجویان عزیز در بخش سیستم های کامپیوتر مستقر در کلاس ها، تاسیسات و روشنایی با اختصاص بودجه ویژه، مورد نوسازی قرار گرفتند.
در راستای ارتقای کیفیت محیط های آموزشی، سیستم های کامپیوتری موجود در 5 باب از کلاس های درس دانشکده داروسازی از نظر سخت افزاری به صورت کامل ارتقاء یافتند. همچنین دو دستگاه UPS مستقر در کلاس ها به همراه یک دستگاه UPS موجود در آمفی تئاتر دانشکده که به صورت کامل خارج از سرویس قرار داشتند با انجام تعمیرات اساسی مجدداً مورد بهره برداری قرار گرفتند.
یک باب از کلاس های دانشکده نیز که به دلیل مشکلات ناشی از قدیمی بودن سیم کشی برق که با مشکلات اساسی در بخش روشنایی روبرو بود، با تعویض کامل سیم کشی و تجهیز به لامپ های جدید، آماده بهره برداری گردید.