آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه به عنوان عضو فعال شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی پذیرفته شد

آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مرکزیت آزمایشگاه مرکزی دانشکده داروسازی به عنوان عضو فعال شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
Labsnet.ir پذیرفته شده است و کلیه اساتید، دانشجویان و محققان محترم دارای گرنت در شبکه آزمایشگاهی می توانند از خدمات اعتباری ( تخفیف در هزینه  تست های آزمایشگاهی) در آزمایشگاه استفاده کنند.

مراجعین محترم جهت کسب اطلاعات بیشتری می توانند به صفحه اختصاصی آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی در سایتwww.labsnet.ir مراجعه کنند. همچنین بخش پذیرش آزمایشگاه نیز در ساعات اداری پاسخگوی سوالات مراجعین محترم خواهد بود.