جلسه هسته پیشرفت تحصیلی دانشجویان رشته داروسازی برگزار گردید

جلسه هسته پیشرفت تحصیلی دانشجویان رشته داروسازی روز ششم دی ماه با حضور
دکتر علی آبادی رئیس دانشکده، دکتر امید تولایی معاون آموزشی، دکتر شهلا میرزایی مسئول اساتید مشاور  و خانم سارا احمدی مشاور دانشکده در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید. در ابتدا خانم احمدی ضمن تشکر و قدردانی از حضور اساتید، به ارایه گزارش عملکرد دفتر مشاوره دانشکده در نیمسال گذشته پرداخت. ارزیابی پروتکل درمان افت تحصیلی دانشجویان مشروطی، طرح پایش سلامت روان کلیه دانشجویان دانشکده با عنوان " دانشجو سلام " ، معرفی  خدمات غیر حضوری مشاوره ای و شرح دوره توانمندسازی اجتماعی - روانی در سامانه نوید، از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.
از مهم ترین دستاورد های دفتر مشاوره دانشکده داروسازی در دو نیمسال تحصیلی اخیر، میتوان به 100 درصد ارتقا عملکرد تحصیلی دانشجویان مشروطی ایرانی، بدون حضور در کمیسیون موارد خاص دانشگاه، اشاره کرد.
در پایان این جلسه با اهدای لوح سپاس از زحمات اساتید مشاوری که ارتباطی موثر با دانشجویان و دفتر مشاوره دانشکده دارند، تشکر و قدردانی بعمل آمد.

مشاوره