تیم پایش معاونت آموزشی دانشگاه از دانشکده داروسازی بازدید کردند

دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه به منظور بررسی وضعیت آموزش مجازی و زیرساخت های مربوطه، امروز بیست و دوم آذر ماه از دانشکده داروسازی بازدید کرد. در این نشست که با حضور مدیران گروه های آموزشی برگزار شد، بر تهیه محتواهای آموزشی با کیفیت، بارگزاری به موقع محتواهای دروس طبق طرح درس، تقویت تجهیزات و زیرساخت های موجود تاکید شد. در ادامه نشست، دکتر سالاری مسوول آموزش مجازی مرکز توسعه مطالعات و آموزش پزشکی، گزارشی  از بارگزاری کمی و کیفی دروس توسط اعضای هیات علمی ارائه داد و وضعیت دانشکده را بسیار رضایتبخش اعلام کرد. در پایان این نشست، تیم پایش معاونت آموزشی دانشگاه، از اتاق اکوستیک (Media Lab) مجهز به قلم نوری، وب کم و میکروفن تخصصی و همچنین از کلاس شماره 7 که به منظور برگزاری کلاسهای آنلاین و استفاده اعضای هیات علمی جهت تولید محتواهای مجازی با کیفیت، راه اندازی شده است، بازدید کردند.

بازدید