فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

نظر به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به اطلاع می رساند که این مرکز در راستای اولویت های پژوهشی خود متقاضی جذب یک نفرهیات علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان یا دانشجویان  Ph.D.در یکی از گرایش های علوم دارویی ذیل می باشد:

1. فارماکوگنوزی
  2. داروسازی بالینی
  3. فارماکولوژی

داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را تا تاریخ 14/8/۱۳۹۹ به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند.  لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا /قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات علوم دارویی می باشد.

آدرس ایمیل:

fac_pharmacy@kums.ac.ir

*در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت " جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات علوم دارویی " ذکر گردد.