مشاوره تحصیلی دانشجویان بین الملل در آذر ماه برگزار شد

دو نشست با دانشجویان بین الملل توسط مسئول اساتید مشاور و راهنمای مشاور تحصیلی در دو روز ششم و سیزدهم آذرماه برگزار گردید

مشاوره تحصیلی دانشجویان بین الملل در دو نشست روزهای ششم و سیزدهم آذر ماه در کلاس شماره 6 دانشکده برگزار شد. در نشست ششم آذر ماه دکتر شهلا میرزایی، مسئول اساتید مشاور دانشکده با همکاری دکتر سهیلا محمدی، راهنمای مشاور تحصیلی دانشجویان بین الملل ورودی 98 به بیان مسائل آموزشی و قوانین و مقررات تحصیلی پرداختند و کلیات کریکولوم آموزشی و آیین نامه دانشجویی را مطرح کردند و همچنین در این جلسه دانشجویان بین الملل ورودی 98 با استاد راهنمای مشاور تحصیلی خود ، دکتر سمیرا محمدی و حیطه های مشاوره ایشان آشنا شدند.

اساتید مشاور

در نشست سیزدهم آذرماه، دکتر شهلا میرزایی به دانشجویان ورودی 95، 96 و97 بین الملل در مورد طرح استاد مشاور، نحوه مشارکت در این طرح و نیز حیطه های مشاوره ی اساتید مشاور توضیحاتی ارائه داد. طرح دانشجوی مشاور از ترم پیش  با هدف ارتقای سطح آموزشی دانشجویان شروع شده و در حال انجام است. در ادامه این نشست دانشجویان بین الملل مشکلات تحصیلی خود را با مسئول اساتید مشاور مطرح کردند.

اساتید مشاور