قبولی 3 نفر از دانشجویان ورودی 83 دانشکده در بیست و دومین دوره آزمون دستیاری تخصصی داروسازی

سه نفراز دانشجویان ورودی83 این دانشکده در بیست و دومین دوره آزمون دستیاری تخصصی داروسازی(مورخ 6/3/89) پس از گذراندن موفقیت آمیز آزمون کتبی و مصاحبه علمی، جهت ادامه تحصیل در مقطع Ph.D. پذیرفته شدند.

سه نفراز دانشجویان ورودی83 این دانشکده در بیست و دومین دوره آزمون دستیاری تخصصی داروسازی(مورخ 6/3/89) پس از گذراندن موفقیت آمیز آزمون کتبی و مصاحبه علمی، جهت ادامه تحصیل در مقطع Ph.D. از ابتدای مهرماه سال 1389 در رشته های ذیل پذیرفته شدند :

نام و نام خانوادگی
رشته قبولی
محل تحصیل
آقای علی اکبر علیزاده
شیمی دارویی
دانشکده داروسازی تبریز
آقای محمد حسین فرزایی
داروسازی سنتی
دانشکده داروسازی تهران
خانم نسیم جمشیدی
داروسازی بالینی
دانشکده داروسازی ساری

مدیریت دانشکده داروسازی کرمانشاه ضمن عرض تبریک به دانشجویان نامبرده فوق، سلامتی، موفقیت و بهروزی روزافزون را برای این عزیزان وکلیه دانشجویان محترم این دانشکده از خداوند متعال خواهان است.