برگزاری نشست معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با نمایندگان محترم دانشگاههای علوم پزشکی مجری طرح راه اندازی اتاقهای تمیز

بازدید

جناب آقای دکتر ملک زاده,معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت,و هیات همراه در نشستی مشترک با نمایندگان محترم دانشگاههای علوم پزشکی مجری طرح راه اندازی اتاقهای تمیز به تصمیم گیری در خصوص موضوعات مرتبط اقدام نمودند,در این جلسه که ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز حضور داشتند گزارشی از عملکرد دانشگاههای علوم پزشکی شیراز ,زنجان,تبریز,مشهدوبقیه ا... ,مازندران ارائه شد,نشست یاد شده در تاریخ 10/6/94به ابتکار معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دانشکده داروسازی برگزار گردید.

بازدید