"کنفرانس علمی کیست هیداتید" برگزار می شود

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از برگزاری "کنفرانس علمی کیست هیداتید" در راستای برنامه ثبت ملی کیست هیداتید خبرداد و

گفت: این کنفرانس باهمکاری مرکز تحقیقات بیماری هیداتید کرمان و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار می شود.

دکتر نجفی محور های این کنفرانس را اتیولوژی و اپیدمی ،بیماری زایی و تظاهرات بالینی ، درمان جراحی و دارویی کیست هیداتید، روش ها و چالش ها و معرفی برنامه ملی ثبت موارد انسانی و کاربرد روش های تصویر برداری در تشخیص کیست هیداتید اعلام کرد.

وی پزشکان متخصص و دستیاران(جراحی،رادیولوژی،داخلی،عفونی،اطفال و...)، پزشکان عمومی، کارشناسان و دانشجویان(پزشکی، انگل شناسی، علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل، رادیولوژی،HIT، بهداشت، هوشبری و...) را از جمله گروه های هدف این کنفرانس دانست.

گفتنی است تاریخ برگزاری"کنفرانس علمی کیست هیداتید" سه شنبه 10 اردیبهشت ماه 1398 ساعت 8 الی 13و مکان برگزاری آن نیز سالن ورک شاپ کتابخانه مرکزی است.