به مناسبت روز دانشجو، سمینار و نشست آزاد اندیشی فرصت های شغلی داروسازی برای اولین بار در کرمانشاه برگزار شد.

سمینار و نشست آزاد اندیشی فرصت های شغلی داروسازی با حضور داروسازان موفق در عرصه صنعت دارو و قانون گذاری دارویی برای اولین بار در کرمانشاه برگزار شد. دکتر شکوهی نیا رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حاشیه برگزاری این سمینار عنوان کرد:

✳ با توجه به اینکه بر اساس نظرسنجی های انجام شده یکی از دلایل عمده بی انگیزگی در دانشجویان داروسازی عدم اطمینان از آینده شغلی است ؛ این نشست با حضور افراد مطرح و موفق حرفه داروسازی برگزار شد و خوشبختانه مورد استقبال بی نظیر دانشجویان قرار گرفت.