اجرای برنامه به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت، جهت بالا بردن اطلاعات جامعه در مورد بیماری های مزمن، خصوصا بیماری دیابت که شیوع بسیاری دارد، جمعی از دانشجویان سال آخر داروسازی، با همکاری داروخانه های آموزشی برنامه ای را اجرا کردند.

این برنامه که توسط تیم سلامت دانشکده داروسازی به انجام رسید، شامل : تهیه مطالب آموزشی بصورت پوستر ، پمفلت، کلیپ آموزشی .. ارائه مشاوره رایگان توسط دانشجویان سال آخر داروسازی...همکاری با دانشکده های داروسازی دیگر در تنظیم برنامه و ارسال مطالب آموزشی به آنها..ارائه بروشور به مراجعه کنندگان .

ارائه مشاوره از تاریخ 1 تا 7 اردیبهشت ، از ساعت 4 الی 8 عصر در داروخانه امام و ولیعصر انجام شد.

اطلاعات ارائه شده شامل ، داروهای ایجاد کننده دیابت، ریسک فاکتورهای بیماری دیابت، نحوه صحیح مصرف داروها در این بیماری ، تداخلات احتمالی داروها  بود.

در پایان از دانشجویان شرکت کننده در این طرح ، ریاست داروخانه های آموزشی و از دانشکده داروسازی به جهت همکاری ارزنده شان تقدیر و قدردانی میشود.