برگزاری اولین دوره سمینارشیمی­ دارویی در روزهای 28 و 29 بهمن ماه سال جاری

به اطلاع میرساند نظر به برگزاری اولین دوره سمینارشیمی­ دارویی در روزهای 28 و 29 بهمن ماه سال جاری توسط دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور آشنایی محققین این حوزه با آخرین دستاوردهای علمی در سه محور سنتز ترکیبات فعال بیولوژیک، طراحی دارو- مدل­سازی مولکولی و آنالیز ترکیبات دارویی، بدینوسیله از کلیه محققین و دانشجویان علاقه­ مند جهت ارسال چکیده مقالات علمی دعوت به عمل می­ آید.مهلت ارسال چکیده مقالات: 94/8/30

با احترام به اطلاع میرساند نظر به برگزاری اولین دوره سمینارشیمی­ دارویی در روزهای 28 و 29 بهمن ماه سال جاری توسط دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور آشنایی محققین این حوزه با آخرین دستاوردهای علمی در سه محور سنتز ترکیبات فعال بیولوژیک، طراحی دارو- مدل­سازی مولکولی و آنالیز ترکیبات دارویی، بدینوسیله از کلیه محققین و دانشجویان علاقه­ مند جهت ارسال چکیده مقالات علمی دعوت به عمل می­ آید. ضمناً کارگاه روش­های مدل­سازی مولکولی و طراحی دارو نیز در این سمینار برگزار خواهد شد که جزئیات آن متعاقباً در سایت سمینار به استحضار عزیزان خواهد رسید.

مهلت ارسال چکیده مقالات: 94/8/30

وبسایت سمینار :   medchem.kums.cnf.ir

آدرس دبیرخانه: کرمانشاه، خیابان دانشگاه، بلوار پرستار، دانشکده داروسازی، گروه شیمی ­دارویی