اطلاعیه در خصوص کارآموزی

دانشجویانی که واحد کارآموزی مقدماتی صنعت را اخذ نموده اند جهت گذراندن کارآموزی در کارخانه باختر بیوشیمی حداکثر تا تاریخ سه شنبه 12/3/94 اسامی خود را به اداره آموزش دانشکده اعلام نمایند . ضمناً علاوه بر کارخانه باختر بیوشیمی ، دانشجویانی که تمایل به گذراندن این کارآموزی در کارخانه اکسیر بروجرد و یا سایر کارخانه های مورد تائید گروه درسی مربوطه را دارند درخواست خود را جهت بررسی قبل از تاریخ فوق اعلام نمایند ، لازم به ذکر است اسکان ، ایاب و ذهاب و کلیه عواقب احتمالی کارآموزی این دسته از دانشجویان به عهده خود آنان بوده و دانشکده دراین خصوص هیچگونه مسئولیتی ندارد .در صورت عدم مراجعه دانشجویان تا پایان مهلت اعلام شده واحد درسی فوق حذف خواهدشد .